Salgs- og leveringsbetingelser

1. Aftalegrundlag

Ved online handel på denne hjemmeside accepterer du automatisk at have læst og accepteret nedenstående salgs- og leveringsbetingelser, og fravigelser er kun gyldige, såfremt Simply Living udtrykkeligt og skriftligt har meddelt accept heraf.

2. Sælger

Sælger er Simply Living ApS
C/o Thomas Andersen
Padborgvej 188
8600 Silkeborg
CVR. nr. 39757141.
e-mail: office@simplyliving.eu
Telefonnummer: Det er desværre ikke muligt at komme i telefonisk kontakt med webshoppen, men alle e-mail henvendelser bliver besvaret indenfor 24 timer.

3. Indgåelse af aftale om køb.

Når du bestiller en vare hos simplyliving.eu, sender vi dig efterfølgende via mail en ordrebekræftelse.
I forbindelse med køb på simplyliving.eu sendes der en mail umiddelbart efter transaktionen er gennemført.
De oplysninger, du giver i forbindelse med afgivelse af ordre, anvendes i forhold til opkrævning, betaling og forsendelse af varen.

4. Pris og betaling

I denne butik kan du bestille dine varer online og betale via: Dankort, VISA, Mastercard, JCB og Maestro. Alle priser på simplyliving.eu er inkl. moms og vi tager ikke kortgebyrer.

Beløbet hæves først, når varen afsendes.

5. Forsendelse

Alle pakker sendes med GLS.
Alle forsendelser sendes som pakke, så det er muligt at spore pakken, hvis der skulle opstå problemer.
Såfremt dine varer bliver beskadiget under leveringen, anbefaler vi at du hurtigst muligt tager kontakt og gør opmærksom på, at din pakke er blevet beskadiget under fragten.

Leveringsprisen for levering til pakkeshop er Dkk. 49,-

6. Levering

Levering af varer fra simplyliving.eu anses for sket, når forbrugeren har fået varen udleveret.
Leveringstiden er normalt 2-3 hverdage. Skulle nogle varer uheldigvis være udsolgt, vil du hurtigt få besked herom

7. Fortrydelsesret (gælder kun ved Online køb).

Køber har 14 dages returret på varen regnet fra det tidspunkt, hvor kunden modtager varen, der er købt hos simplyliving.eu. Falder den 14. dag på en helligdag, Grundlovsdag, Juledag eller Nytårsaften udløber fristen for at returnere produktet til den følgende hverdag.

Fristen indebærer, at du har 14 dage fra modtagelsen til at give os besked om, at du vil fortryde dit køb. Du kan sende en mail til office@simplyliving.eu eller benytte standardfortrydelsesformularen, som du finder nederst i handelsbetingelserne.

Du kan ikke fortryde købet ved at nægte at modtage varen uden samtidig at give os besked.

Fortrydelse af en del af købet

Hvis du har købt flere varer hos os, har du mulighed for at sende én eller flere varer retur, selvom de er købt i én ordre.

Bemærk, at du kun kan få en del af fragtomkostningerne tilbage.

Returnering

Når du har givet os besked om, at du vil fortryde dit køb, har du 14 dage til at sende varen tilbage til os.

Du skal selv betale for at pakken returneres, og det er dig, der hæfter, hvis der opstår en skade under transporten.Varens stand, når du sender den retur

Hvis varen har mistet værdi, og det skyldes at du har brugt den på en anden måde, end hvad der var nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, den fungerer, kan du kun få en del af købsbeløbet tilbage. Beløbet du kan få tilbage afhænger af varens handelsmæssige værdi, og i visse tilfælde kan det betyde, at du kun kan få fragtomkostningerne tilbage.Vi anbefaler, at du sender varen retur i den originale emballage.

Hvis den originale emballage mangler, kan det muligvis medføre en værdiforringelse af varen.

Tilbagebetaling af købsbeløbet

Når du har givet os besked om, at du vil fortryde dit køb, har du 14 dage til at sende varen tilbage til os.

Du skal selv betale for at pakken returneres, og det er dig, der hæfter, hvis der opstår en skade under transporten.

Varens stand, når du sender den retur
Hvis varen har mistet værdi, og det skyldes at du har brugt den på en anden måde, end hvad der var nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, den fungerer, kan du kun få en del af købsbeløbet tilbage. Beløbet du kan få tilbage afhænger af varens handelsmæssige værdi, og i visse tilfælde kan det betyde, at du kun kan få fragtomkostningerne tilbage.

Vi anbefaler, at du sender varen retur i den originale emballage.
Hvis den originale emballage mangler, kan det muligvis medføre en værdiforringelse af varen.

Tilbagebetaling af købsbeløbet

Hvis du fortryder dit køb, får du dine penge tilbage. Hvis varen er værdiforringet, fratrækker vi det beløb, du hæfter for.

Vi refunderer alle betalinger modtaget fra dig, herunder leveringsomkostninger (det gælder dog ikke ekstra leveringsomkostninger i de tilfælde, hvor du har valgt en anden leveringsform, end den billigste form for standardlevering, som vi tilbyder), senest 14 dage fra den dag, hvor vi har modtaget din besked om, at du vil fortryde aftalen.
Vi tilbagefører pengene med samme betalingsmiddel, som du benyttede ved købet, medmindre vi har aftalt andet.

Vi kan tilbageholde betalingen indtil vi har modtaget varen, med mindre du sender os dokumentation for at have returneret den.

Varen sendes til:
Simply Living
Padborgvej 188
DK-8600 Silkeborg
Danmark

Vi modtager kun pakker, som sendes direkte til adressen.

8. Force Majeure

Enhver ordre modtages med forbehold af force majeure, simplyliving.eu/Simply Living har i tilfælde af force majeure valget mellem at hæve handelen eller levere den aftalte vare, så snart hindringen for normal leverance er bortfaldet. simplyliving.eu/Simply Living er i tilfælde af force majeure uden ansvar for ethvert tab som køberen måtte lide som følge af manglende levering.

9. Reklamationsret

Når du handler hos os som forbruger, gælder købelovens regler for varekøb.
Det betyder, at du har reklamationsret i 24 måneder.
Hvis din reklamation er berettiget, betyder det, at du enten kan få varen repareret, ombyttet, pengene tilbage eller et afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation.

Du skal reklamere inden for ”rimelig tid” efter, at du har opdaget fejlen. Hvis du reklamerer inden for to måneder efter, at fejlen er opdaget, vil reklamationen altid være rettidig.

Er reklamationen berettiget, refunderer vi dine (rimelige) fragtomkostninger. Varen skal altid sendes tilbage i forsvarlig emballage. Husk også at få en kvittering for afsendelse, så vi kan tilbagebetale dine fragtomkostninger.

Varen sendes til:

Simply Living
Padborgvej 188
DK-8600 Silkeborg
Danmark

Vi modtager kun pakker, som sendes direkte til adressen.
Når du returnerer varen, bedes du vedlægge en detaljeret beskrivelse af problemet.

10. Tvister

Hvis du som forbruger vil klage over dit køb, skal du kontakte thomas@simplyliving.eu og der bliver svaret indenfor 24 timer. Hvis det ikke lykkes os at finde en løsning, kan du sende en klage til:

Nævnenes Hus
Toldboden 2
8800 Viborg
naevneneshus.dk

Har du bopæl i et andet EU-land end Danmark, kan du klage til EU-Kommissionens online klageportal her – http://ec.europa.eu/odr

Andre tvister afgøres efter dansk ret ved Retten i Viborg som værneting, medmindre andet følger af ufravigelige regler for forbrugere.

 11. Persondatapolitik

Vi har brug for følgende oplysninger, når du handler hos os:

Navn, adresse, tlf.nr. og mailadresse.

Vi registrerer og videregiver de personoplysninger, som er nødvendige for at kunne levere varen til dig. Det drejer sig om navn, adresse, tlf.nr. og mailadresse som videregives til at kunne lave pakkelabel hos Shipmondo samt GLS for at I kan modtage jeres varer.

Personoplysningerne registreres hos Simply Living IVS og opbevares i fem år, hvorefter oplysningerne slettes.

Vi samarbejder herudover med en række andre virksomheder, som opbevarer og behandler data. Virksomhederne behandler udelukkende oplysninger på vores vegne og må ikke bruge dem til egne formål.

Vi samarbejder kun med databehandlere i EU eller i lande, der kan give dine oplysninger en tilstrækkelig beskyttelse.
Den dataansvarlige på simplyliving.eu er Simply Living IVS
Du har ret til at få oplyst, hvilke oplysninger vi behandler om dig.
Hvis du mener, at oplysningerne er unøjagtige, har du ret til at få dem rettet. I nogle tilfælde har vi pligt til at slette dine persondata, hvis du beder om det. Det kan f.eks. være hvis dine data ikke længere er nødvendige i forhold til det formål, som vi skulle bruge dem til. Du kan også kontakte os, hvis du mener, at dine persondata bliver behandlet i strid med lovgivningen. Du kan skrive til os på: office@simplyliving.eu