OM OS

Simply Living blev startet af to kreative sjæle med en passion for lækre tekstiler. Konceptet er baseret på det simple, men geniale koncept, at mindre er mere. Vi ønsker at kombinere enkelt design, de fantastiske nordlige farver og vores klassiske skandinaviske designarv sammen med eksklusive stoffer, der bliver til fuldendte produkter.

Inspireret af naturen på den vidunderlige planet vi lever på og de fantastiske mennesker, vi møder gennem vores rejser, ønsker vi at gøre alt, hvad vi kan for at skabe en unik, miljøvenlige samling af æstetiske indretnings produkter, der værner om alle de værdier, vi kærer om.

Vi har alle et ansvar for at reducere den negative miljømæssige påvirkning skabt af vores moderne livsstil. At beskytte planeten mod denne menneskelige påvirkning er derfor for os, ligeså højt prioriteret som at skabe smagfuldt design. Vores forpligtelse er at sætte naturen, ressourcerne og mennesker igennem hele forsyningskæden i front og på den måde gøre alt, hvad vi kan for at reducere vores miljømæssige fodaftryk og beskytte velfærden for de samfund, vi arbejder i.

Hvis vi igennem vores kollektion kan blive bare en smule bedre hver eneste dag, mens vi formidler vores passion for lækkert design og smagfulde produkter, føler vi, at vi har gjort en forskel.

Simply Eco, hvor hverdags produkter kombineres med kvalitets materialer, lækre skandinaviske farver og høj funktionalitet.

Med standarder som BCI og Oeko-Tex sætter vi fokus på at lave lækre produkter uden skadelig kemi og allergifremkaldende stoffer. Simply Eco er kollektionen hvor hjemlig hygge møder brugervenlig funktionalitet samt sikrer at produkterne kan bruges uden bekymring for dig, din familie eller dit miljø.

Simply Organic, hvor trendy produkter møder den økologi-bevidste forbruger.

Opbygget udelukkende med GOTS-certificerede materialer og dennes standarder, sikrer vi, at alle produkter er 100% økologiske fra start til slut. GOTS standarden kobler det bedste økologisk bomuld og de gennemarbejdet økologiske processer sammen i alle vores Simply Organic produkter.

Simply Recycled, hvor hvert produkt, vi fremstiller, benytter så mange genbrugsmaterialer og garner som muligt.

Dette er vores bidrag til at beskytte vores planet mod unødvendigt affald, kemikalier og vandforbrug. Igennem vores Recycled linje forsøger vi at hjælpe Moder Jord med hvert eneste produkt, vi producerer. Vi tænker på fremtiden for vores børns, børnebørns og de kommende generationers skyld.