Simply Living

Simply Eco-linjen tager inspiration fra de bedste af de skandinaviske årstider og oversætter dette til vores produkter.

Varmen på en strandpromenade om sommeren, de røde kinder efter mødet med de vindblæste vestkystklitter om efteråret, den skarpe luft fra de snedækkede marker om vinteren og de energigivende farver fra forårsblomsterne.

Ved udelukkende at bruge Oeko-Tex 100 standarden samt bomuld dyrket med Better Cotton Initiative metoder (BCI), forsøger vi at gøre vores del for at sikre livskvaliteten igennem hele værdikæden fra landmændene til vores kunder.

Better Cotton Initiative (BCI): BCI er en nonprofitorganisation, som hjælper landmændene med at dyrke bomuld og med at reducere miljøbelastningen på lokalsamfundet samt forbedre bomuldbøndernes levebrød og velfærd.

BCI arbejder tæt sammen med partnere som WWF og Solidaridad for at sikre lokalsamfundet og bevare det lokale miljø.

Du kan læse mere om Better Cotton Initiative på www.bettercotton.org

Oeko-Tex 100 standard: Når du kigger på et produkt, kan du ikke se, om produktet indeholder farlige kemikalier, som kan have indflydelse på dig eller dit miljø.

Oeko-Tex® er en verdensomspændende sammenslutning af uafhængige institutter for produktsikkerhed og bæredygtig produktion indenfor tekstilindustrien.

Oeko-Tex 100-standarden sikrer, at produkterne ikke indeholder giftige eller allergifremkaldende stoffer og sikrer ydermere, at du kan bruge produkterne uden bekymring for dig, din familie eller dit miljø.

Du kan læse mere om Oeko-Tex på: www.oeko-tex.com