SHOP SIMPLY RECYCLED

Simply Recycled linjen forsøger at reducere vores miljømæssige fodaftryk med hvert produkt, vi laver.

Ved at kombinere de bedste genbrugsmaterialer med vores unikke skandinaviske design, bestræber vi os på at reducere brugen af ​​kemikalier, vand og pesticider samt reducere CO 2 -emissioner så meget som muligt.

Vores motto i Simply Recycled er “At passe på vores planet, et produkt ad gangen“

Genanvendt bomuld

Genanvendt bomuldsgarner er fremstillet af brugte bomuldsprodukter og restfibre fra strikket og vævet metervareproduktion. Genanvendelse af fibrene reducerer vores brug af nyt bomuld, og derfor reduceres de store mængder vand, CO2-udledning, anvendelse af ​​pesticider og andre miljøpåvirkninger, der bruges i bomuldsproduktion.

Genanvendt Polyester

Genanvendt polyester er lavet af genbrugsmaterialer (PET plastflasker og genbrug af polyesterstof), som gives nyt liv.

Ved at vælge genbrugspolyester kan vi levere de samme kendte fibre, alt imens vi kraftigt reducerer vores miljømæssige fodaftryk.

Genanvendt læder

Vi fremstiller nye lædervarer ved at genanvende brugte lædervarer fra møbler og beklædningsgenstande, hvilket effektivt reducerer kemibrug, vandforbrug og mængden af affald.

Som led i denne linje samarbejder vi sammen med Better World Fashion ved at lave produkter med “Better World Fashion Inside”, hvilket betyder, at lædervarer mærket med dette samarbejdsmærke garanteres at indeholde 98% genanvendte materialer.

Du kan læse om Better World Fashion og deres bæredygtige læder mode på:  www.betterworldfashion.com

Genbrugs fremtid

Vi stræber efter overholdelse af en høj standard indenfor genanvendelse, indtil alle leverandører kan møde Global Recycled Standard (GRS) vilkår, som gælder for hele forsyningskæden. GSR omhandler sporbarhed, miljøprincipper, sociale krav og mærkning, og vi arbejder målrettet for at kunne præsentere denne certificering i fremtidige produkter

Du kan læse mere om GRS på:
www.textileexchange.org/integrity/