SHOP SIMPLY ORGANIC

Simply Organic-linjen kombinerer vores varme skandinaviske design med en global miljøbevidsthed..

De rene farver og økologisk bomuld kombineres for at skabe en bæredygtig samling af højkvalitets- og miljøvenlige produkter, der skaber en følelse af ro både i hjemmet og i tankerne.

or at citere en yndlings sætning vi hørte: “Don’t panic, it’s organic!” Oversat betyder det, at du kan stole på, at produkterne vil bringe dig det bedste fra den økologiske verden, samtidig med at æstetikken bevares i designet og de høje funktionalitetsstandarder, vi ønsker.

The Global Organic Textile Standard (GOTS) :

Vores økologiske linje benytter bæredygtige økologiske produkter produceret med GOTS certificeret bomuld, fordi vi er interesserede i miljøet og de mennesker, der fremstiller hvert produkt.

GOTS pålægger strenge miljømæssige kriterier og arbejdsbestemmelser på tværs af hele forsyningskæden og dækker alle processer som indfarvning, trykning, strikning, syning og meget mere!

GOTS har også en CSR-politik indeholdt i deres certificering, som sikrer arbejdsvilkårene og velfærden for hver enkelt person involveret i hver Simply Organic produkt. Du kan læse mere om GOTS på

Du kan læse mere om GOTS på  www.global-standard.org