Velkommen til Simply Living

Hos Simply Living er det vores mål at skabe en unik kollektion af miljøvenlige boligindretningsprodukter, der giver vores kunder en følelse af varme, hygge og det skandinaviske touch i hvert eneste produkt, vi laver.

Med fokus på enkelhed, skandinavisk design, rene og klare farver samt en fantastisk funktionalitet, ønsker vi at skabe den specielle følelse, du får, når du bruger et produkt, der både ser lækkert ud og fungerer optimalt.

I Danmark arbejder vores designere hårdt på at skabe en serie af førsteklasses kvalitetsprodukter, der følger markedstendenser, og som samtidig opfylder de miljøvenlige forbrugers moderne krav.

Ud fra disse få enkle ideer blev Simply Living konceptet til.

Vores tre lækre produktlinjer er unikke på hver deres måde.

Simply Eco, hvor hverdags produkter kombineres med kvalitets materialer, lækre skandinaviske farver og høj funktionalitet.

Med standarder som BCI og Oeko-Tex sætter vi fokus på at lave lækre produkter uden skadelig kemi og allergifremkaldende stoffer. Simply Eco er kollektionen hvor hjemlig hygge møder brugervenlig funktionalitet samt sikrer at produkterne kan bruges uden bekymring for dig, din familie eller dit miljø.

Simply Organic, hvor trendy produkter møder den økologi-bevidste forbruger.

Opbygget udelukkende med GOTS-certificerede materialer og dennes standarder, sikrer vi, at alle produkter er 100% økologiske fra start til slut. GOTS standarden kobler det bedste økologisk bomuld og de gennemarbejdet økologiske processer sammen i alle vores Simply Organic produkter.

Simply Recycled, hvor hvert produkt, vi fremstiller, benytter så mange genbrugsmaterialer og garner som muligt.

Dette er vores bidrag til at beskytte vores planet mod unødvendigt affald, kemikalier og vandforbrug. Igennem vores Recycled linje forsøger vi at hjælpe Moder Jord med hvert eneste produkt, vi producerer. Vi tænker på fremtiden for vores børns, børnebørns og de kommende generationers skyld.

Simply Living

Simply Eco-linjen tager inspiration fra de bedste af de skandinaviske årstider og oversætter dette til vores produkter.

Varmen på en strandpromenade om sommeren, de røde kinder efter mødet med de vindblæste vestkystklitter om efteråret, den skarpe luft fra de snedækkede marker om vinteren og de energigivende farver fra forårsblomsterne.

Ved udelukkende at bruge Oeko-Tex 100 standarden samt bomuld dyrket med Better Cotton Initiative metoder (BCI), forsøger vi at gøre vores del for at sikre livskvaliteten igennem hele værdikæden fra landmændene til vores kunder.

LÆS MERE

Simply Organic-linjen kombinerer vores varme skandinaviske design med en global miljøbevidsthed.

De rene farver og økologisk bomuld kombineres for at skabe en bæredygtig samling af højkvalitets- og miljøvenlige produkter, der skaber en følelse af ro både i hjemmet og i tankerne. For at citere en yndlings sætning vi hørte: “Don’t panic, it’s organic!” Oversat betyder det, at du kan stole på, at produkterne vil bringe dig det bedste fra den økologiske verden, samtidig med at æstetikken bevares i designet og de høje funktionalitetsstandarder, vi ønsker.

LÆS MERE

Simply Recycled linjen forsøger at reducere vores miljømæssige fodaftryk med hvert produkt, vi laver.

Ved at kombinere de bedste genbrugsmaterialer med vores unikke skandinaviske design, bestræber vi os på at reducere brugen af ​​kemikalier, vand og pesticider samt reducere CO 2 -emissioner så meget som muligt.

Vores motto i Simply Recycled er “At passe på vores planet, et produkt ad gangen”

LÆS MERE